Pitkästä aikaa reseptiä kehiin. Jonkin aikaa sitten näin K-Supermarketin mainoksessa kuvan tästä feta-pinaattipastasta ja se näytti nii-in hyvältä, että oli pakko etsiä resepti netistä ja kokeilla sitä. Alkuperäisen reseptin löydät täältä. Ja hyväähän se oli. Nam.
Feta-pinaattipasta
300 g fusillipastaa (gluteenitonta)
1 (40 g) salottisipuli
2 valkosipulinkynttä
1 ps (150 g) hienonnettua pinaattia (pakaste)
1 pkt (200 g) fetajuustoa
2 rkl pinjansiemeniä
2 tl oliiviöljyä
1 rkl balsamiviinietikkaa
1/2 - 1 tl suolaa
ripaus mustapippuria
parmesaania
Hienonna sipuli ja valkosipulit. Sulata pinaatti pakkauksen ohjeen mukaan ja valuta siivilässä ylimääräinen neste pois. Kuutioi fetajuusto. Paahda pinjansiemenet pannulla ja siirrä sivuun odottamaan.
Kuullota sipulit öljyssä. Mittaa joukkoon balsamiviinietikkaa ja kiehauta seos. Lisää pinaatti, suola ja pippuri.
Keitä pasta pakkauksen ohjeen mukaan. Ota noin 1 dl keitinvettä talteen ennen kuin valutat pastan. Sekoita pinaattiseos kuuman pastan joukkoon. Lisää fetajuusto ja pinjansiemenet. Mikäli seos vaikuttaa kuivalta, lisää hieman keitinvettä. Raasta päälle parmesaania ja tarjoa heti.
Maukasta keskiviikkoa kaikille!
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti
Kiitos kommentistasi!